Eestumerweg 39, Ten Post
050-3022758
info@restaurantbijdemolen.nl

Over Restaurant Grand Café Bij de Molen in Ten Post

Niet zo ver van de stad Groningen staat sinds mensenheugenis de witte stenen korenmolen De Olle Widde in Ten Post. Aan de voet van deze authentieke molen is het altijd goed vertoeven, bij restaurant & grand café Bij de Molen zijn de gerechten en dranken heerlijk en u wordt er gastvrij onthaald.

Aan de voet van de Olle Widde

Het houten binnenwerk van deze ronde stenen stellingmolen is in originele staat en grotendeels gelakt. Op gezette tijden opent de molenaar de deuren en kunt u het werk van de molenaar zelf zien en ervaren.

Zestig eigen parkeerplaatsen

Restaurant grand café Bij de Molen is uitstekend bereikbaar, wandelen, fietsen, openbaarvervoer, auto of motorfiets. Onze zaak ligt aan de N360, de provinciale weg van Groningen naar Delfzijl. Uw auto of motorfiets kunt u parkeren op onze ruime parkeerplaatsen met plek voor ruim zestig voertuigen achter ons restaurant.

Eten en feesten in privésfeer

Terwijl de molenaar het koren maalt, geniet u van een hapje en een drankje. Ongedwongen kunt u in deze historische omgeving binnen of buiten heerlijk eten en drinken. Zoekt u een plek voor private dining of voor groepen van ongeveer achttien tot dertig personen dan reserveren wij graag onze serre voor u. Heeft u iets te vieren, verjaardag, jubileum of een bruiloft ? Ook onze feestzaal is volledig zelfvoorzienend, met eigen bar, buffet, podium en sanitaire voorzieningen.

Grandcafé Restaurant
'Bij de Molen'

Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

T. 050-3022758

|