Eestumerweg 39, Ten Post
050-3022758
info@restaurantbijdemolen.nl

Menukaart lunch buffetten

Lunchbuffet

12-uurtje

 

  • Wit en bruin brood
  • Ham
  • Kaas
  • Rosbief
  • Vleessalade
  • Kroket
  • Gekookt eitje

 

€ 9,50 pp

Lunchbuffet

13-uurtje

 

  • Mosterdsoep met Groninger droge worst en tomatensoep
  • Wit en bruin brood
  • Ham 
  • Kaas
  • Rosbief
  • Vleessalade
  • Kroket 
  • Gekookt eitje

 

€ 14,50 pp

Luxe lunchbuffet

Soepmogelijkheden (keuze uit 2 soorten) 

€ 4,95 pp

  • Mosterdsoep met droge worst en oude kaas
  • Tomatensoep met mozzarella en kruidenolie
  • Groentesoep met boerengroenten
  • Licht gebonden kippensoep met julienne prei

Luxe belegde broodjes (keuze uit 4 soorten / 2,5 stuk pp) 

€ 9,50 pp

  • Boerenlandbrood met plaatham en basilicummayo
  • Sandwich tonijnsalade
  • Waldkorn broodje met filet americain en gekookt ei
  • Zacht bolletje met mozzarella, tomaat en rucolapesto
  • Boerenlandbrood met gerookte zalm en limoenmayo

Menukaart

De gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

De hoofdgerechten worden geserveerd met twee aardappelgarnituren, groente en salade.

De kindermenu's worden geserveerd met smilefrites of gewone frites, appelmoes en mayonaise en zijn inclusief een verrassingsijsje!

Keuzemenu's

U kunt gebruik maken van onze keuzemenu's bij gezelschappen vanaf 10 personen, waarbij wij minimaal 2 dagen van te voren het gewenste keuzemenu vernemen, dit in verband met de inkoop van de keuken!

Verder werken wij met een groepenkaart bij gezelschappen van 10 volwassenen of meer.

Molenaarsmenu 1


Voorgerecht

Broodplankje met diverse smeersels

Mosterdsoep met droge Groninger worst en oude kaas

 

Hoofdgerecht

Saté van de haas met pindasaus, een nestje van kroepoek en seroendeng

Langzaam gergaarde Sukade met een krokante kruidkoek en een mosterdknoflookjus

Meerval filet met een rauwe salade van witlof en roodlof en een schuim van rucola

Pakketje van geitenkaas en noten met gestoofde groenten en een balsamicosiroop

 

Nagerecht

Dame blanche, drie bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus, kletskop en slagroom

Bavarois van cranberry's en kersen met een yoghurt van spongecake en ijs van pistache

 

€29.50 p.p.

 MOLENAARSMENU 2 

 

VOORGERECHT

Pompoensoep met pulled chicken en kruidenolie

Gerookte heilbotfilet met truffelaardappel, radijs en een sojadressing

Pastrami met zoetzure mosterdzaadjes, kaaskoekje, sla en een mayonaise van tomaat

 

Hoofdgerechten

Huis gemarineerde spareribs geserveerd met 2 sausjes

Wildstoof met een koolsalade en een aardappeldonut

Kabeljauwfilet met een creme van broccoli, ansjovis en pistache, gestoofde prei en een wittewijnsaus

Zuurkool risotto met gemarineerde appel en grove mosterd*

 

Nagerecht

Dame blanche, drie bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus, kletskop en slagroom

Creme brulee van 3 spices met een chocolademousse en een roomijs en cookie dough

 

31,50 P.P

 

 Molenaarsmenu 3

 

Amuse van het huis

 

Voorgerecht

Soep van de chef

Carpaccio van ossenhaas met een gemengde salade, pijnboompitten, zongedroogde tomaatje, Old amsterdam en een pesto van basilicum

Zalm tartaar met gefrituurde kappertjes, rode ui en een mierikswortel mayonaise

 

 

Hoofdgerecht

Mixed grill van drie soorten vlees met een tapenade van paddenstoelen en een whiskey saus

Rib roast (375gr) met een stampot hutspot, uien creme en een spekjus

Proeverij van vis met tagliatelle, rose garnalen en een schaaldierensaus

Vegetarische mixed grill met een tapenade paddenstoelen en een BBQ-saus*

 

Nagerecht

Crème bûlée van 3 spices met een chocolademousse en een roomijs van cookie dough

Stoofperen trio geserveerd als hele peer (lauw) cheesecake en sorbetijs

Tarte tartin van appel en rode biet met bieten poedersuiker, kaneelsiroop en ijs van boerenjongens

 

 

€34.50 p.p.

Groepenkaart 

Wij werken met een groepenkaart bij gezelschappen van 10 volwassenen of meer.

De gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

De hoofdgerechten worden geserveerd met twee aardappelgarnituren, groente en salade.

Grandcafé Restaurant
'Bij de Molen'

Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

T. 050-3022758

|