Eestumerweg 39, Ten Post
050-3022758
info@restaurantbijdemolen.nl

Menukaart lunch buffetten

Lunchbuffet

12-uurtje

 

  • Wit en bruin brood
  • Ham
  • Kaas
  • Rosbief
  • Vleessalade
  • Kroket
  • Gekookt eitje

 

€ 9,50 pp

Lunchbuffet

13-uurtje

 

  • Mosterdsoep met Groninger droge worst en tomatensoep
  • Wit en bruin brood
  • Ham 
  • Kaas
  • Rosbief
  • Vleessalade
  • Kroket 
  • Gekookt eitje

 

€ 14,50 pp

Luxe lunchbuffet

Soepmogelijkheden (keuze uit 2 soorten) 

€ 4,95 pp

  • Mosterdsoep met droge worst en oude kaas
  • Tomatensoep met mozzarella en kruidenolie
  • Groentesoep met boerengroenten
  • Licht gebonden kippensoep met julienne prei

Luxe belegde broodjes (keuze uit 4 soorten / 2,5 stuk pp) 

€ 9,50 pp

  • Boerenlandbrood met plaatham en basilicummayo
  • Sandwich tonijnsalade
  • Waldkorn broodje met filet americain en gekookt ei
  • Zacht bolletje met mozzarella, tomaat en rucolapesto
  • Boerenlandbrood met gerookte zalm en limoenmayo

Menukaart

De gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

De hoofdgerechten worden geserveerd met twee aardappelgarnituren, groente en salade.

De kindermenu's worden geserveerd met smilefrites of gewone frites, appelmoes en mayonaise en zijn inclusief een verrassingsijsje!

Keuzemenu's

U kunt gebruik maken van onze keuzemenu's bij gezelschappen vanaf 10 personen, waarbij wij minimaal 2 dagen van te voren het gewenste keuzemenu vernemen, dit in verband met de inkoop van de keuken!

Verder werken wij met een groepenkaart bij gezelschappen van 10 volwassenen of meer.

Molenaarsmenu 1


Voorgerecht

Broodplankje met diverse smeersels

Mosterdsoep met droge Groninger worst en oude kaas

 

Hoofdgerecht

Saté van de haas met pindasaus, een nestje van kroepoek en seroendeng

Gebakken zalmforel met een aardappelkerriepuree en een kruidige rode wijnsaus

Maiskipfilet geserveerd met gekarameliseerde witlof en truffel en een saus van gepofte uit

Pakketje van geitenkaas en noten met gestoofde groenten en een balsamicosiroop

 

Nagerecht

Dame blanche

Roodfruit soep met een compote van bosvruchten en ijs van roze chocolade

 

€27.50 p.p.

Molenaarsmenu 2


Voorgerecht

Mosterdsoep met droge Groninger worst en oude kaas

Gemarineerde zalm met krokante risotto, citrus mayonaise en wakamé

Carpaccio van ossenhaas met gemengde salade, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, Old Amsterdam en een pesto van basilicum

 

Hoofdgerecht

Huis gemarineerde spareribs geserveerd met 2 soorten sausjes

Runderbavette rouleau van spitskool en mosterd en een bearnaisesaus

Heilbotfilet met een korst van kaas en tomaat, bospeen en een hazelnoten botersaus

Groentetaart gevuld met zoete aardappel, courgette, aubergine en een saus van geitenkaas

 

Nagerecht

Dame blanche

Oreobrownie met witte chocolade crème gemarineerde appel en yoghurtijs

Sorbetijs met vers fruit

 

€29.50 p.p.

 

Molenaarsmenu 3

 

 

Amuse van het huis

 

Voorgerecht

Soep van de chef

Langzaam gegaarde kalf met een crème van ui en zwarte knoflook en bietjes

Bavarois van tomaat met mozzarella en 2 bereidingen van basilicum

 

Hoofdgerecht

Mixed grill van drie soorten vlees met een gepofte aardappel en roomkaas

Duo van lam geserveerd als stoof en filet met een gegrilde aardappel en een jus van 5 spices

Proeverij van vis met gebakken polenta en een schuim van spinazie

Portobello wellington met feta, gegrilde courgette en een romige pestosaus

 

Nagerecht

Oreobrownie met een witte chocolade crème, gemarineerde appel en yoghurtijs

Limoentaart met een lauwwarme vanillesaus en roomijs van pina colada

Bavarois van mango met een salsa en karamel van mango en ijs van amarena kers

 

 

€35,- p.p.

Groepenkaart 

Wij werken met een groepenkaart bij gezelschappen van 10 volwassenen of meer.

De gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

De hoofdgerechten worden geserveerd met twee aardappelgarnituren, groente en salade.

Grandcafé Restaurant
'Bij de Molen'

Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

T. 050-3022758

|