Eestumerweg 39, Ten Post
050-3022758
info@restaurantbijdemolen.nl

Menukaart lunch buffetten

Lunchbuffet

12-uurtje

 

  • Wit en bruin brood
  • Ham
  • Kaas
  • Rosbief
  • Vleessalade
  • Kroket
  • Gekookt eitje

 

€ 9,50 pp

Lunchbuffet

13-uurtje

 

  • Mosterdsoep met Groninger droge worst en tomatensoep
  • Wit en bruin brood
  • Ham 
  • Kaas
  • Rosbief
  • Vleessalade
  • Kroket 
  • Gekookt eitje

 

€ 14,50 pp

Luxe lunchbuffet

Soepmogelijkheden (keuze uit 2 soorten) 

€ 4,95 pp

  • Mosterdsoep met droge worst en oude kaas
  • Tomatensoep met mozzarella en kruidenolie
  • Groentesoep met boerengroenten
  • Licht gebonden kippensoep met julienne prei

Luxe belegde broodjes (keuze uit 4 soorten / 2,5 stuk pp) 

€ 9,50 pp

  • Boerenlandbrood met plaatham en basilicummayo
  • Sandwich tonijnsalade
  • Waldkorn broodje met filet americain en gekookt ei
  • Zacht bolletje met mozzarella, tomaat en rucolapesto
  • Boerenlandbrood met gerookte zalm en limoenmayo

Menukaart

De gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

De hoofdgerechten worden geserveerd met twee aardappelgarnituren, groente en salade.

De kindermenu's worden geserveerd met smilefrites of gewone frites, appelmoes en mayonaise en zijn inclusief een verrassingsijsje!

Keuzemenu's

U kunt gebruik maken van onze keuzemenu's bij gezelschappen vanaf 10 personen, waarbij wij minimaal 2 dagen van te voren het gewenste keuzemenu vernemen, dit in verband met de inkoop van de keuken!

Verder werken wij met een groepenkaart bij gezelschappen van 10 volwassenen of meer.

Molenaarsmenu 1


Voorgerecht

Broodplankje met diverse smeersels

Mosterdsoep met droge Groninger worst en oude kaas

 

Hoofdgerecht

Saté van de haas met pindasaus, een nestje van kroepoek en seroendeng

Gebakken scholfilet met een stampotje van zongedroogde tomaten en een romige gembersaus

Duo van varken geserveerd als medaillon en als buikspek, met gemarineerde zilveruien en kalfsjus

Pakketje van geitenkaas en noten met gestoofde groenten en een balsamicosiroop

 

Nagerecht

Dame blanche

Panna cotta van chocolade met een yoghurtmousse en een aardbeien sorbetijs

 

€27.50 p.p.

Molenaarsmenu 2


Voorgerecht

Mosterdsoep met droge Groninger worst en oude kaas

Gerookte zalm met een bloemkool panna cotta en mayonaise van wasabi

Groningen land ham met gegrilde perzik, zachte geitenkaas en sinaasappeldressing

 

Hoofdgerecht

Huis gemarineerde spareribs geserveerd met 2 soorten sausjes

Gebakken eendenborst met een lak van appelstroop, zoetzure prei en een dadeljus

Snoekbaarsfilet met een zeevruchten paella en een saus van witte wijn en saffraan

Spinazietaartje met feta, tomaten crème en een schuim van aardappel

 

Nagerecht

Dame blanche

Crème brûlée van sinaasappel met een bavarois en sorbetijs van mandarijn

Sorbetijs met vers fruit

 

€29.50 p.p.

 Molenaarsmenu 3

 

Amuse van het huis

 

Voorgerecht

Soep van de chef

Langzaam gegaarde kabeljauwfilet in grove mosterd, vanille en olijfolie

Carpaccio van ossenhaas met een gemengde salade, pijnboompitten, zongedroogde tomaatje, Old amsterdam en een pesto van basilicum

 

 

Hoofdgerecht

Mixed grill van drie soorten vlees met gegrilde snijbonen en een saus van bieslook en yoghurt

Eye-end steak met gebakken suikersla en een jus van rozemarijn

Proeverij van vis gestoofde venkel en een saus van zeekraal

Ravioli van asperges met gegrilde groene asperges en een saus van brandnetelkaas

 

Nagerecht

Crème bûlée van sinaasappel met een bavarois en sorbetijs van mandarijn

Zomerfruit taart met banketbakkerroom en een healthy green sorbetijs

Eton mess aardbeien, merengue en mascarpone

 

 

€34.50 p.p.

Groepenkaart 

Wij werken met een groepenkaart bij gezelschappen van 10 volwassenen of meer.

De gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch mogelijk.

De hoofdgerechten worden geserveerd met twee aardappelgarnituren, groente en salade.

Grandcafé Restaurant
'Bij de Molen'

Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

T. 050-3022758

|