Eestumerweg 39, Ten Post
050-3022758
info@restaurantbijdemolen.nl

Lunch & high tea Bij de Molen

Van dinsdag tot en met zondag kunt u dagelijks vanaf 12.00 uur terecht bij restaurant & grand café Bij de Molen voor lunches zonder reservering en high tea bijvoorkeur 2 dagen voor aanvang reserveren geniet wel de voorkeur. Voor liefhebbers van vis vlees en vega is er ruime keuze. Zowel voor de high tea als voor de lunch geldt dat er voor vegetarische gasten ook volop te kiezen valt.

 

Lunch Bij de Molen

Van boerenomelet tot clubsandwich en van Bourgondische kroketten tot Groninger schnitzel, wij serveren lunches van licht tot luxe, van eenvoudig tot zeer uitvoerig. U kunt tijdens de lunch keuze maken uit diverse eiergerechten, salades, broodjes, sandwiches, plates en Bij de Molen specials.

High tea Bij de Molen

Bij de high tea verrassen wij u graag met diverse zoete en hartige lekkernijen, u kunt kiezen uit een high tea vis, vlees, vegetarisch of een combinatie hiervan.

Onze High Tea wordt heerlijk aan tafel geserveerd waarbij u van vele verschillende gerechtjes gaat genieten, de high tea is slechts €21.50pp thee is onbeperkt tijdens de High Tea 

* Deze gerechten kunnen ook vegetarisch geserveerd worden.

Grandcafé Restaurant
'Bij de Molen'

Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

T. 050-3022758

|